Πολύσπαστες Γκαραζόπορτες Οροφής

Οι πολύσπαστες γκαραζόπορτες οροφής είναι η ιδανική λύση για κάθε τύπο γκαράζ, συνδυάζοντας μέγιστη ασφάλεια, θερμομόνωση, ηχομόνωση αλλά και άψογη αισθητική.

Αποτελούνται από πάνελ που συνδέονται με μεντεσέδες μεταξύ τους. Έτσι μπορεί να μετακινείται άνετα η γκαραζόπορτα κάθετα κάτω από την οροφή χωρίς να χρειάζεται πρόσθετος χώρος μπροστά από το γκαράζ. Διατίθενται σε 2 τύπους:

•Ταμπλαδωτή

•Ραμποτέ

Τα πανέλα της γκαραζόπορτας κατασκευάζονται από γαλβανισμένες εν θερμώ λαμαρίνες και μόνωση πολυουρεθάνης. Πλαίσια γωνίας, οδηγοί καθώς και όλα τα μεταλλικά μέρη της γκαραζόπορτας είναι επίσης γαλβανισμένα, ανθεκτικά στην σκουριά.

Η ειδική κατασκευή των πάνελ και τον μεντεσέδων αποκλείει εκ των προτέρων σημεία σύνθλιψης στο φύλλο της γκαραζόπορτας αποφεύγοντας μ’ αυτόν τον τρόπο το μάγκωμα και τον τραυματισμό των δαχτύλων σχεδόν σε κάθε σημείο της πόρτας.  Επιπλέον, η γκαραζόπορτα συγκρατείται μηχανικά με τέτοια ασφάλεια ώστε ακόμη και αν σπάσουν τα ελατήρια να μην πέφτει. Οι γκαραζόπορτες είναι προβαμμένες με βαφή πολυεστέρα σε χρώμα λευκό όμοιο με το RAL 9016. Μπορούν επίσης, κατόπιν παραγγελίας, να τοποθετηθούν πόρτα πεζών ή παράθυρα από ακρυλικό διαφανές τζάμι για φως μέσα στον χώρο.